Vi mener, at ethvert moderne mærke bør inkludere respekt for samfundet og miljøet blandt sine kerneprincipper. Her hos Be Lenka gør vi vores bedste for at holde miljøbelastningen på et minimum. Nogle af disse chokerende modeindustrifakta får os til at tænke to gange over den slags skade, vi gør på vores planet:

Modeindustrien står for 10 % af menneskets kulstofudledning, dvs. flere emissioner end alle internationale flyvninger og skibsfart tilsammen. Men hvert år køber folk omkring 80 milliarder stykker tøj og sko. Den sørgelige kendsgerning er, at op til 85 % af det producerede tekstil og fodtøj ender på en losseplads. Hvad der svarer til en skraldebil fuld af tekstiler og sko bliver brændt eller smidt hvert sekund.

For at forhindre en sådan masse miljøforurening og vandspild ønsker vi kun at producere sko, som du har brug for. Det er ikke let at estimere de nødvendige størrelser eller modeller korrekt. Vi investerer dog mange ressourcer i forskning og udvikling for at få estimaterne så præcise som muligt.Selvom vi forsøger at holde vores fremstillingsproces så miljøvenlig som muligt, forårsager hver sko produceret en vis kulstofemission. Derfor ønsker vi ikke at skabe disse emissioner for at lave sko, som forbliver usolgte og ubrugte. Transport og opbevaring af sådanne varer øger belastningen af ​​miljøet yderligere.

Derfor afholder vi os fra at massefremstille vores sko. Vi producerer kun i henhold til de faktiske modtagne forudbestillinger. Forudsalg hjælper os med at vurdere de ønskede mængder af Barefoot-sko ved at gøre mindst mulig skade på vores planet.

Se hele Be lenka udvalget her

Nyhedsbrevet

Ønsker du at modtage nyheder og være den første til at modtage tilbud på Be Lenka ?