Vores returpolitik

 

Returnering og bytning af varer.

Varer kan returneres indenfor 14 dage. Penge tilbageføres til samme betalingsmetode, som ordren blev købt med. Penge kan kun udbetales til den person, som har lavet ordren. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne til os. Du kan få varernes værdi retur, men ikke fragtomkostninger. Varen skal være i original stand for at få pengene retur. Læs om varens stand længere nede.

 

Sådan bytter / returnerer du en vare.

 

Byt ved at sende varerne til os.:

1) VIGTIGT! Skriv en seddel med dit ordrenummer, og hvilke varer du ønsker at bytte til og læg sammen med varerne.

2) Send varer du ønsker at bytte og seddel tilbage til os. Du betaler for fragten tilbage til os. Vi modtager kun varer sendt direkte til nedenstående adresse. Varer sendt til pakkeboks eller posthus modtages ikke. Hvis du sender med DAO angiv vores telefonnummer som 25940208.

Sport Nordica
ATT: RETUR
Vesterbrogade 173
1800 Frederiksberg
Danmark

3) Send os gerne en mail med dit ordrenummer, og at du ønsker at bytte, så vi er opmærksom på pakken.

4) Vi modtager pakken. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, alt efter hvilken fragtmetode, du har sendt varerne med. 5) Vi bytter varerne og sender dem til dig. Vi betaler for fragten for byttevarerne. Hvis der er forskel i de nye varers værdi, kontakter vi dig for betaling med MobilePay eller andet, inden vi sender varerne.

 

  

Opsummering af returpolitik.

Returnering: Du kan returnere din ordre indenfor 14 dage. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne til os. Du kan få købsbeløbet retur, men ikke fragtomkostninger. Se info omkring varens stand herunder.

Bytteret: Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne, du ønsker at bytte. Vi betaler fragten for de varer, du ønsker at bytte til.

Varens stand: Du kan prøve varen på samme måde, som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning. Er varen ikke i original stand, kan du kun få en procentdel af varens værdi retur ud fra den handelsmæssige værdi. 

Nyhedsbrevet

Ønsker du at modtage gode priser på Kampsportsudstyr, Crossfit og Home fitness, så tilmeld dig her: