Ved du, hvordan Almindelige sko kan påvirke dit helbred? Langvarig brug af sådanne sko kan forårsage mange lidelser, lige fra fodtræthed, tådeformiteter, rygsmerter, til hovedpine, for at nævne nogle få.

Vi siger ikke, at du helt skal opgive at bruge almindelige sko.

Det er dog godt ikke at bruge dem for ofte; Vælg i stedet Be Lenka Barfodssko til din hverdag, da de efterligner vores fødders mest naturlige tilstand -

Be Lenka Barfodssko er meget forskellige fra den traditionelle form for sko.

Her er 4 nøglefunktioner: De har fleksible og ultratynde såler, som giver dine fødder mulighed for at bevæge sig og bøje naturligt.

De har en bred tåboks, dvs. den brede forreste del af skoen gør det muligt for tæerne at vrikke frit og klemmer dem ikke, som de traditionelle sko gør, hvilket garanterer komfort selv ved brug hele dagen.

De har "Zero Drop", hvilket betyder, at der ikke er nogen højdeforskel fra hæl til tå. Der er mange fordele ved zero drop sko, såsom forbedret ankelmobilitet, bedre balance og kropsholdning.

Den lette konstruktion forhindrer fodtræthed selv efter heldagsbrug, og det bueløse design styrker foden.De enkleste fodbevægelser kan have indflydelse på andre led i kroppen. Hvis vi ikke er nok opmærksomme på valget af sko og torturerer vores fødder i små, stramme og ubehagelige sko, vil det naturligvis afspejle sig andre steder.

Langvarig overbelastning af fødderne i forkert fodtøj af dårlig kvalitet kan også føre til gigt og knæsmerter.

Du kan læse mere om, hvordan sko påvirker vores sundhed i en artikel, som vi har dedikeret specifikt til dette emne på vores blog. Kan almindelige sko give rygsmerter? Det lyder måske utroligt, men ja, konventionelle sko kan give rygsmerter.

Ben og fødder spiller en væsentlig rolle i at give balance og jævn bevægelse. Fødderne sætter retningen, og kroppen følger med. Når et led bevæger sig, påvirker det andre led; dette kaldes en kinetisk kæde.

Derfor har selv en lille bevægelse af vores fødder en indflydelse på andre led. Mens vi lever vores liv, indser vi ikke, hvilken effekt dårligt fodtøj har på vores krop, før vi oplever fodsmerter takket være smalle, stive og nogle gange højhælede sko. De andre mindre skader forbliver dog stadig ubemærket, indtil andre lidelser som rygsmerter, knæsmerter sætter ind.

Her er de sundhedsmæssige fordele ved Be Lenka barfodssko: Styrkede fodmuskler og sunde ben Forebygger fodtræthed Hjælper med at eliminere smerte Psykisk velvære og glæde Forbedret sensorisk feedback fra fødderne Forbedret balance og kropsholdning

Hvis du foretrækker et 100 % europæisk mærke, der behandler sine medarbejdere og miljøet etisk og laver stilfulde barfods-sko, der er gode for dit helbred: Så skla du vælge Be Lenka

Oversættelsesresultater er tilgængelige 

Nyhedsbrevet

Ønsker du at modtage nyheder og være den første til at modtage tilbud på Be Lenka ?