Be Lenka sko er omhyggeligt håndlavede; de fleste er lavet i EU, specielt i Portugal. I vores seneste kollektion har vi dog udvidet vores produktion til Vietnam ved at udnytte de nyeste teknologiske og produktionsmuligheder. Vi sigter mod at give vores kunder sko, der inkorporerer state-of-the-art teknologier og innovationer. Vi er fortsat forpligtet til vores mission om at tilbyde bæredygtige sko med den lavest mulige miljøpåvirkning. Vi overvåger det meste af produktionen personligt, og sikrer, at vores sko bliver leveret til dig i den bedst mulige kvalitet.

Lokal produktion sikrer også korrekt implementering af vores strenge kvalitetskontrolforanstaltning, hvilket resulterer i exceptionel kvalitet, som du forventer af os. Når du vælger Be Lenka sko, kan du derfor forvente, at de holder, hvilket betyder, at du ikke behøver at udskifte dine sko med få måneders mellemrum.

Inden skoene når dig, bliver de omhyggeligt inspiceret af mange af vores dygtige skomagere Assisteret af moderne maskiner, som kan opfange selv de mindste fejl, som et menneskeligt øje kunne gå glip af. Fremstillingen er dog stadig stort set manuel, hvor hvert par formes separat af skomagerens hænder.
Medarbejdernes retfærdige behandling og deres sundhed og sikkerhed er altafgørende for os.

Vi producerer etisk under sikre arbejdsforhold, overholder strenge EU-medarbejdersundheds- og sikkerhedsstandarder og yder rimelig aflønning til vores medarbejdere.
Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet

Premium, moderne, højkvalitets og omhyggeligt forarbejdede materialer, såsom merinould eller læder, er grundlaget for hver vores kollektion. Vi foretrækker europæiske leverandører frem for asiatiske leverandører, hvilket gør vores sko lidt dyre, dog af langt bedre kvalitet.Det faktum, at der er tusindvis af tilfredse kunder i forskellige lande rundt om i verden, som taler forskellige sprog, taler meget om vores kvalitet.

Vi tror på, at vi repræsenterer værdier, der også er af stor betydning for dig. Vi ønsker at vise, at vi kan bygge et troværdigt og etisk brand, der respekterer naturen og alle involverede personer, hvilket giver dig komfort og ro i sindet, mens du går i vores sko.

Se Hele udvalget af Be lenka sko her

Nyhedsbrevet

Ønsker du at modtage gode priser på Be Lenka Barfodssko og være den første til at høre når vi har nedsatte priser ?